Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

A fürdőtó építés sok előnnyel jár együtt

fürdőtó építés, tó építés

A fürdőtó építésnek itt a szezonja, miért ne lehetne egy új tóval kiegészíteni a nyaralót?

Saját tava lehet a kertben, akár már ebben a szezonban, ha úgy dönt, hogy belevág a megvalósításba. A medence elegáns megoldás, ha divatos, jól kihasználható telket szeretne a nyaralóhoz kiépíteni. Miért lehet a tavat is legalább olyan jól kihasználni, mint a medencét?

A kerti tó építést követően állandó feladat a kerti tó gondozása

Kerti tó építés, kerti tó

A kerti tó építést időben érdemes elkezdeni, hogy mire beköszönt az igazi szezon, már csak egyetlen dolga legyen: élvezni a zöld, kis oázist.

A mesterséges tavak csillogó vizükkel, burjánzó növényzetükkel, színesen ficánkoló halaikkal valóságos kis ékszerek a kertben. Mivel mesterségesen létrehozott, de élőlényekkel teli kis ökoszisztémáról van szó, a tó nem marad ugyanolyan örökre.

Milyen tavaszi munkákkal számoljon a kerti tó építés után?

Kerti tó építés, kerti tó

A kerti tó építés megrendelése egy olyan döntés, ami kötelezettségekkel is jár. A kész tavat gondozni kell, különben hamar tönkre megy.

A mesterséges tavacskák a kert apró, vízzel teli kis ékszerdobozai, amik folyamatos törődést igényelnek. A vízi növények egészsége, a víz tisztaságának megőrzése és a benne élő állatok jóléte mind a tulajdonos felelőssége. Éppen ezért alaposan át kell gondolni, hogy mivel jár egy tavacska fenntartása és gondozása.

Medence vagy tó építés? Itt nem kell kompromisszumot kötni!

Kerti tó építés, kerti tó

Nem tud dönteni a kerti tó és a medence közül? Cégünk kedvező alternatívát kínál, amelynek köszönhetően nincsen kényelmetlen döntés.

A kerti tavaknak és a medencéknek is egyaránt megvan a saját rajongótáboruk, azonban nem ritka az sem, hogy egyeseknek mindkettő nagyon is elnyerte a tetszésüket. Olyannyira, hogy nem is tudják eldönteni, hogy valójában kerti tó építésre van-e szükségük, vagy inkább a medencés fürdőzést választanák.

Javítson az összképen kerti tó építéssel!

Kerti tó építés, kerti tó

Nem elégedett a kert kinézetével? Javítson a vizuális megjelenésén tó építéssel, ehhez hívjon segítségül profi szakembereket, keressen minket bizalommal!

Nem mindenki elégedett a kertje kinézetével. Egyesek kifejezetten frusztráltak emiatt, rendkívül lehangolja őket a kopár terület, ami sajnos rengeteget ront az ingatlan értékén is. Érthető, hogy ezen szeretnének változtatni, hiszen hosszú távon mentálisan is megviseli az embert, ha a környezete nem igényes, szép.

Tó építés után milyen teendőkkel számolhat a téli időszakban?

Kerti tó építés, kerti tó

A kerti tó építés után minden évszakban számolnia kell fontos teendőkkel. Tudjon meg többet az aktualitásokról, így csodálatos kerti tava lehet!

Sokan vágynak saját kerti tóra, amely mindenképp pluszt ad hozzá a környezethez. Általa lenyűgöző, mesebeli összképet lehet létrehozni. Ilyen körülmények között öröm pihenni, kikapcsolódni. Mivel nem mindenkinek van tapasztalata a tó építésben, inkább szakemberekre bíznák a feladatot.

Később mindenképp szükség van már a tó tulajdonosaira, hiszen a gondozás főleg az ő feladatuk lesz. Vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy például ősszel és télen nincs dolguk a tavukkal kapcsolatban. Az igazság az, hogy a kerti tavak egész évben igénylik az odafigyelést. Valóban nem olyan feladatokkal kell számolni télen, mint nyáron, azonban ilyenkor is van pár teendő.

Milyen lehetőség van a kerti tó építésben?

Kerti tó építés, kerti tó

A kerti tó építésben óriási lehetőségek rejlenek. Egy kis méretű tavacska is hatalmas változást képes vinni a kert és a lakók életébe.

Milyen értéket képvisel egy kerti tó?

A természet közelsége minden alkalommal jótékony hatást tud kifejteni, mert megnyugtat, elcsendesít és feltölt egyszerre. A kerteknek is megvan ez a hatása.

Kerti tó építő cégünk a modern stílusban is otthon van

Modern kerti tó

A kerti tó építő csapatunk az Ön kertjébe is megtervezett vízfelületet költöztet. Ön dönti el, milyen legyen a természetesnek ható, új tavacska.

A kertek már önmagukban is csodálatos zöld területek, az év nagy részében színes, pompás és illatos környezetet jelentenek a tulajdonosoknak. A szépen rendben tartott, ápolt tér kellemes látvány a szemnek, de kaphat valamilyen, konkrét stílust is a kert. A mediterrán kedvelt választás, de a modern stílus is sok háznál dívik. A modern kertek nagyon jól passzolnak az olyan épületekhez, amik maguk is hasonló stílust képviselnek. Az egyszerű, de mégis impozáns külső, a kevés díszítés és a korszerű alapanyagok használata jellemzi az ilyen házakat.

Kerti tó építés funkció és stílus alapján

Kerti tó építés funkció és stílus alapján

A kerti tó építéshez elég egy talpalatnyi zöld terület is, a többi csak a tulajdonoson múlik. Az eredmény mindig a természetet utánzó, csodás vízfelület lesz.

A tó építéssel kettő dolgot biztosan beenged az életébe az újdonsült tótulajdonos: látványosabb kertet és nyugalomban gazdag perceket. Egy harmonikusan kialakított, növényekkel és vízi élőlényekkel benépesített, természetes megjelenésű tavacska a szemnek és a léleknek is kellemes látvány és élmény.

A kerti tó építése japán stílusban

kerti tó építése japán stílusban

A kerti tó építést a teljes kert kialakításának részeként érdemes megtervezni. A tó nem egy különálló egység, hanem a kert szerves része.

A kert tervezése követhet egy konkrét stílust, aminek jellegzetes elemei teszik a zöld területet az adott kertészeti stílushoz tartozó műremekké. A legismertebb kertészeti stílusok közé sorolhatjuk például az angol, az arab vagy a japán irányzatot.

Kerti tó építés és ami utána következik

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

A kerti tó építéssel gyönyörű, zöld oázis díszíti az ingatlanát, amiről folyamatosan gondoskodni is kell. A rendszeres tisztítás a tó fenntartásának fontos feladata.

A dísztavak, fürdőtavak között nincsen különbség, ha a tó fenntartása a cél. Gondozás nélkül a víz hamar bezöldül, a növények és állatok életkörülményeinek színvonala zuhanni kezd. Egy tó tehát nagy felelősséget jelent a későbbiekben is, nem elég csak megépíttetni, a karbantartásával is foglalkozni kell.

Kerti tó építés és növények: mivel vegyük körbe a tavat?

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

A kerti tó építés egyre népszerűbb a kerttulajdonosok körében. A tavat garantáltan megcsodálja minden vendég és nincs jobb, mint a parton ücsörögve pihenni. 

Kerti tó építéssel egycsapásra élettel telivé varázsolhatjuk a kertet, idilli környezetet teremtve nem csak magunknak, hanem számtalan állatnak és növénynek is. Blogbejegyzésünkben ezúttal a kerti tó körüli növényeket vesszük górcső alá.

A kerti tó építési árak profikkal garantáltan megtérülnek

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

Szeretné, ha a tóépítés valóban megtérülő befektetés lenne? Tegye meg az első okos döntést, keressen bennünket a munkálatok kivitelezéséért!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, és már csak egy karnyújtásnyira vagyunk a nyártól, sokan kaptak kedvet a környezetük csinosításához. Közülük egyesek szeretnének belevágni a tóépítésbe, mert úgy gondolják, hogy ezzel tudják kihozni a maximumot, és tesznek hozzá a kifogástalan összképhez.

Kerti tó építés: hogyan kerülhető el a kudarc?

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

Szeretne Ön is kertjében természetes kerti tavat, de fél a kudarcoktól? Segítünk, hogy a saját tó örömet okozhasson, keressen minket a kivitelezésért!

Kirándulásaik, a természetben történő barangolás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy kertjükben saját természetes kerti tavat alakítsanak ki. A tó hozzájárul az igényes összképhez, emellett a környék élővilágára is kifejezetten pozitív hatást gyakorolhat. Nem ritka, hogy egyesek évekkel ezelőtt belefogtak már egyedül a kerti tó építésbe, azonban több kudarc érte őket a végeredményt illetően.

Érvek a fürdőtó építés mellett

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

A nyár ígérete elgondolkoztatja a kert tulajdonosokat: meg kellene valósítani a fürdőtó építést. A saját tavat nem fogja megbánni, ha itt a csobbanás ideje.

A kerti tavacskák, díszes szökőkutak, dekoratív csobogók a kertek ékszerei, amik még egyedibbé tudják tenni a zöld oázisokat. Ahol a kert méretei lehetővé teszik, ott a fürdőtó is helyet kaphat. Ha nemcsak gyönyörködni akar a vízben, hanem szívesen meg is mártózna benne, amikor kánikula ostromolja a nyári nappalokat, ideje belevágni a tó építtetésébe!

A víz minősége is múlik a kerti tó építés szakszerűségén

tó építés, dísztó építés

Egy új, látványos, kis tavacskát a kertben létrehozni idő és felelősség is. A kerti tó építésbe ne fogjon bele egyedül, bízza szakképzett kollégáinkra!

A tó megtervezése és a tó megépítése is sok olyan tényezőt rejt magában, ami rizikót jelent. Egy hiba és később ki fog ütközni a következménye. Az egyik, gyakori probléma például a tó vizének a minősége. A kerti tó egy külön kis rendszer, aminek az egyensúlya érzékeny és könnyen megbillenhet. A víz minőségének zuhanása azonnal észrevehető, hiszen zavarosabbá válik a víz.

A dísztó építés szakemberrel garantáltan eredményes

tó építés, dísztó építés

Szeretné gondtalanul élvezni a saját kerti tó látványát, előnyeit? Mindenképp bízza szakemberre a feladatot, keressen bennünket a kivitelezésért!

A dísztavak igen elterjedt megoldásnak számítanak, fontos szerepet töltenek be a harmonikus, szép környezet megteremtésében. Sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy nekik is legyen saját kerti tavuk, azonban nem érdemes elhamarkodottan, egyedül belevágni a kivitelezésbe, hiszen nagyon sok mindent kell mérlegelni még a munkálatok előtt.

Kerti tó építés vízi növényekkel

fürdőtó építés

A kert lehet még szebb és még élénkebb. A kerti tó építés vízi világot varázsol a zöldbe, ami így sokszínűbbé és élőbbé válik.

A mesterséges tavak természetes hatású kerti díszek, amik igazi kis mini oázisként ragyognak a zöldben. A tóban nemcsak víz van, hanem vízi növények, vízi állatok is még élőbbé teszik. A növények kiválasztása is külön feladat, amire ugyanolyan alaposan fel kell készülni, mint a többi részlet kiválasztására.

Fürdőtó építés vagy medence telepítés?

fürdőtó építés

fürdőtó építés vagy a kerti medence telepítése éri meg jobban? Rendeljen természetes megjelenésű, élő növényekkel körbevett tavat tőlünk!

Ahol nagyobb szabad terület áll kihasználatlanul, ott felmerülhet az igény egy saját medencére vagy éppen kerti tóra. A meleg napokon jólesik egyet csobbanni vagy kerti összejöveteleket szervezni a barátoknak. A kérdés, hogy egy medence vagy egy fürdőtó építése legyen a cél. Mindenkinek megvannak a saját érvei és a saját elképzelései ahhoz, hogy melyiket szeretné.

A kerti tó építés praktikus szempontjairól

kerti tó építés

kerti tó építés legfontosabb kérdése, hogy milyen legyen a tó. Íme pár támpont ahhoz, hogyan kell kialakítani az új tavacskát.

A mesterséges tavak kiépítését érdemes mindenekelőtt az erre alkalmas időszakban megrendelni, ami a tavaszi és nyári évszakokat jelenti. A munka elkezdéséhez ki kell jelölni a tó helyét. A kerti tó építést általában a terület legmélyebb pontján kezdik meg, olyan helyen, ami nincs túl közel a fákhoz és bokrokhoz, de nem is állandóan napnak kitett terület. Ha fák közelébe szeretné mégis a tavat, ne lombok alá tervezze és a fáktól keleti irányba feküdjön a tó, így elkerülhető, hogy a szél belefújja a vízbe a leveleket.

Kerti tó építés: hol legyen a tó helye?

kerti tó építés

kerti tó építés legnagyobb kérdése az, hol legyen a tó helye? Járjuk körbe a témát és építsünk egy szép tavat a kertbe!

Egy tónak végleges helyet kell kapnia, amit sok tényező határoz meg. A helyszínből kell kihozni a legjobbat és ahhoz tervezni meg a tó építését és a tó jellemzőit is. A kerti vagy fürdő tó lehet a ház közelében vagy inkább távolabb tőle. Ha fürdő tóról van szó, akkor a megrendelőre van bízva, ha dísztó, akkor az élővilág zavartalan zsongása miatt célszerű csendesebb zugot találni a kerti tó építéshez.

Fürdőtó építés: itt az ideje egy saját tónak!

Fürdőtó építés

Fürdőtó építést vállalunk nagy tapasztalattal, az Ön elképzelései szerint, megfizethető áron! Forduljon hozzánk, ha szívesen csobbanna a saját tavában!

Egy saját medence nagyszerű dolog, de az élményt még lehet fokozni, ha egy természetes hatású fürdőtavunk van! Bizony, a kerti tó úgy is megépíthető, hogy nyugodtan lehessen benne csobbanni egyet, és egy fárasztó munkanap után egy természetes hatású vízparton ücsörögve lazíthassunk. A fürdőtó építés ma már bárki számára megrendelhető szolgáltatás, amit érdemes igénybe venni, ha különlegessé szeretnénk varázsolni a kertet.

Tóépítés árak: nem minden a méret!

tóépítési árai

A tóépítési árai annak alapján formálódnak, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik majd az elkészült tó. A tóépítésnek az egyik kezdő lépése az árajánlat összeállítása. Az árajánlat elkészítése előtt szükség van arra, hogy az ügyfél igényeiről részletes képet kapjon a tóépítést végző csapat, valamint az alapos terület felmérés sem maradhat ki a feladatok sorából.

Annak alapján, ami a tóépítéshez kijelölt területből megalkotható és amit a megrendelő szeretne, össze lehet rakni egy végleges tervet.

Fürdőtó építés: lendítse fel szálláshelye forgalmát!

kerti tó építés

A fürdőtó építését üdülő helyeknek is ajánljuk. A pihenni érkező vendégeket szeretné valamilyen újdonsággal meglepni? Tervezi, hogy még vonzóbbá, népszerűbbé teszi a helyet az utazók, turisták előtt? Ahelyett, hogy valami múlandóba ölne pénzt, fektessen be inkább egy maradandó úszótó építésébe!

A fürdőtó építésével a szálláshoz tartozó, saját tavat építtethet, ha nincsen a közelben semmilyen természetes víz vagy közvetlenül a szállás területén szeretne saját fürdőtóval rendelkezni.

Kerti tó építés szakszerűen, egyedi igények szerint

kerti tó építés

A kerti tó építés során számtalan tényezőt kell figyelembe venni, de ha minket választ, tökéletes végeredményre számíthat!

Egy saját tó nem csak különleges hangulatot teremt a kertben, de a mikroklímát is javítja, így nem meglepő, hogy sokan ezzel a megoldással szeretnék teljessé tenni környezetüket. Ám fontos tudni, hogy a kerti tó építés komplex feladat, amihez profi csapatra van szükség, hiszen minden részletnek nagy jelentősége van a végeredményt tekintve.

Kerti dísztó építés: dobja fel a környezetet igényes megoldással!

Kerti dísztó építés

Kerti dísztó építés, megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatás, profi szakemberek, igényes kivitelezés, legyen különleges az Ön kertje is!

Egyesek, amikor körbenéznek a kertjükben, úgy érzik, hogy valami hiányzik még a területről. Szívesen valósítanának meg olyan opciókat, amikkel látványosabbá, különlegesebbé varázsolhatják a környezetüket. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a kerti tó építést!

Tó építés fürdőzéshez!

Kerti dísztó építés

A tó építésnek itt van az ideje, várja a nyarat egy új, mesterséges tóval! A kerti tavak, dísztavak nagyon dekoratívak és fel tudják dobni a kertet, de emellett egyéb lehetőségek is vannak azok számára, akik a vizek rajongóinak mondják magukat. Gondolkodjon nagyban és ha a hely nem akadály, rendeljen egy saját fürdőtavat! A tó építésben nem ismerünk lehetetlent és képesek vagyunk olyan tavakat is létrehozni, amik természetesnek hatnak az utolsó nádszálig!

A helyszín függvényében, akár 70 négyzetméteren elterülő tavat tudunk létrehozni teljes növényzettel, abszolút egyedi igények mentén megtervezve.

Kerti tó építés: válassza a könnyebb megoldást!

Kerti dísztó építés

Kerti dísztó építés, magas színvonalon, profi szakemberek közreműködésével, kedvező feltételekkel, döntsön a kényelmesebb opció mellett!

Egyre többen szeretnének kertjükbe dísztavat építeni, ugyanis az igényes, szépen kivitelezett tavak mindenképp pluszt adnak hozzá a terület összképéhez. Egyedül, kellő gyakorlat nélkül nagyon időigényes és nehéz kifogástalan munkát végezni a kerti tó építés során, ezért célszerű inkább szakemberre bízni a feladatot.

Bizza ránk a kerti munkát

Önnek nincs más dolga, csak gyönyörködni az elkészült tavakban!
Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek