Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Kerti tó építés szakszerűen, egyedi igények szerint

fürdőtó építése

kerti tó építés során számtalan tényezőt kell figyelembe venni, de ha minket választ, tökéletes végeredményre számíthat!

Egy saját tó nem csak különleges hangulatot teremt a kertben, de a mikroklímát is javítja, így nem meglepő, hogy sokan ezzel a megoldással szeretnék teljessé tenni környezetüket. Ám fontos tudni, hogy a kerti tó építés komplex feladat, amihez profi csapatra van szükség, hiszen minden részletnek nagy jelentősége van a végeredményt tekintve.

A tó pontos helyét és méretét lényegében az egyedi igények, illetve a kert adottságai határozzák meg. Formája azonban a vízszigeteléssel is összefügg, szem előtt kell tartani, hogy a tófólia nem tud szabálytalan alakot felvenni, ezért érdemes tájképi vagy mértani hatású forma mellett dönteni. Szintén meg kell fontolni a vízmélységet, aminek a növényvilágot illetően van jelentősége. Egyes típusok a sekélyebb, mások pedig a mélyebb vizet kedvelik, így a kerti tó építés során ültetőlépcső kialakítására is szükség lehet.

Csapatunk a szakmai szempontokat és az egyedi igényeket egyaránt figyelembe véve dolgozik, így tudunk olyan végeredményt biztosítani, amivel valóban elégedettek lesznek a megrendelők. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek