Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Tó építés fürdőzéshez!

tó építés

A tó építésnek itt van az ideje, várja a nyarat egy új, mesterséges tóval! A kerti tavak, dísztavak nagyon dekoratívak és fel tudják dobni a kertet, de emellett egyéb lehetőségek is vannak azok számára, akik a vizek rajongóinak mondják magukat. Gondolkodjon nagyban és ha a hely nem akadály, rendeljen egy saját fürdőtavat! A tó építésben nem ismerünk lehetetlent és képesek vagyunk olyan tavakat is létrehozni, amik természetesnek hatnak az utolsó nádszálig!

A helyszín függvényében, akár 70 négyzetméteren elterülő tavat tudunk létrehozni teljes növényzettel, abszolút egyedi igények mentén megtervezve. A tó építéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat ajánljuk családi házak és nyaralók számára, de ugyanígy nagyon értékes része lehet egy kempingnek, apartmannak, akár nyári tábornak is.

A tó építésre elegendő akár 10 nap is, tehát az sem baj, ha az utolsó pillanatra hagyja, de azért a nyár végéig ne várjon vele! Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot mesterséges tavak kialakítására a megadott elérhetőségeink egyikén!

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek