Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Kerti tó építő cégünk a modern stílusban is otthon van

Modern kerti tó

A kerti tó építő csapatunk az Ön kertjébe is megtervezett vízfelületet költöztet. Ön dönti el, milyen legyen a természetesnek ható, új tavacska.

A kertek már önmagukban is csodálatos zöld területek, az év nagy részében színes, pompás és illatos környezetet jelentenek a tulajdonosoknak. A szépen rendben tartott, ápolt tér kellemes látvány a szemnek, de kaphat valamilyen, konkrét stílust is a kert. A mediterrán kedvelt választás, de a modern stílus is sok háznál dívik. A modern kertek nagyon jól passzolnak az olyan épületekhez, amik maguk is hasonló stílust képviselnek. Az egyszerű, de mégis impozáns külső, a kevés díszítés és a korszerű alapanyagok használata jellemzi az ilyen házakat.

Mi jellemzi a modern kertet, milyen a modern kerti tó?

A stílusában modern kerti tóról meg lehet állapítani, hogy mesterségesen létrehozott vízfelszínről van szó. A természetes tavak formáját és növényzetét utánzó tavakkal ellentétben egy modern stílusú kerti kiegészítő direkt módon szabályos formát kap. A tó maga is egy dekoratív funkcióval rendelkező elem, ami lehet teljesen kerek, szögletes is. Azokban a kertekben érvényesül igazán egy ilyen tavacska, ahol a növények elrendezése, formája is követi ezt a stílust, különben inkább csak elüt a környezetétől.

A tavat inkább kevesebb elemmel tervezik meg, a cél a letisztult megjelenés, a megnyugtató, rendezett kép létrehozása. A kiszámított méretek, a szimmetria és a precíz arányok, a kevesebb-több elve, mind egyfajta megnyugtató teret tudnak létrehozni a természetesség látszatát keltve, de mesterséges eszközökkel. Ezt a harmóniát fent is kell tartani a tó rendszeres gondozásával.

A kerti tó tervezést mindig a szóban forgó zöld terület tulajdonságai alapján és a megrendelő igényeinek ismeretében tudjuk megkezdeni. Minden a személyes találkozónál kezdődik. A fenti információk ismeretében tudunk egyedi ajánlatot is készíteni az érdeklődőknek. Vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal, hogy megkezdhessük az együttműködést egy vízfelülettel kiegészített kert megalkotásában!

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek