Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Érvek a fürdőtó építés mellett

fürdőtó építés, kerti fürdőtó építése

A nyár ígérete elgondolkoztatja a kert tulajdonosokat: meg kellene valósítani a fürdőtó építést. A saját tavat nem fogja megbánni, ha itt a csobbanás ideje.

A kerti tavacskák, díszes szökőkutak, dekoratív csobogók a kertek ékszerei, amik még egyedibbé tudják tenni a zöld oázisokat. Ahol a kert méretei lehetővé teszik, ott a fürdőtó is helyet kaphat. Ha nemcsak gyönyörködni akar a vízben, hanem szívesen meg is mártózna benne, amikor kánikula ostromolja a nyári nappalokat, ideje belevágni a tó építtetésébe!

Egy fürdőtóval jobban jár?

kerti fürdőtó építése mellett több előny is szól:

  1. Egy saját fürdőtó egyszerre természetes hatású kerti elem és fürdési lehetőséget kínáló biomedence. A tavat egész évben ki lehet használni, nem kizárólag csak nyáron, de a látványa sem utolsó szempont. Télen, ha eléggé mélyre zuhannak a mínuszok, akár korcsolyázni is lehet a tó jegén.
  2. A fürdőtó a medencével összehasonlítva, teljesen természetes hatású vízzel, növényzettel és élővilággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség vízkezelő szerekre és nem is kell ilyen vizű medencében megmártózni. A tó tisztán tartásához egyáltalán nem használnak vagy csak minimális tótechnikát. A munka java részét a tóba és a köré ültetett növények végzik el.
  3. Az előző pontból következik, hogy a kerti, természetes hatású tó karbantartására sem kell annyi időt és pénzt áldozni, mint egy épített, telepített medence esetében.
  4. A tóban és a körülötte létrejött flóra és fauna önmagában is egy csoda, amit lehet tanulmányozni, gyönyörködni benne, a nyugalmát és harmóniáját a kikapcsolódásra felhasználni.

Az úszótó vagy fürdőtó az egyik legjobb dolog, ami csak egy kerttel történhet. Mondanunk sem kell, hogy a család is értékelni fogja, de a barátok körében is meg fog nőni az Önnél töltött idő népszerűsége. Ne is halogassa tovább, rendelje meg az új tavat, amit a strandszezonra már frissen elkészítve vehet igénybe! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, kérjen tőlünk Önnek szóló árajánlatot tóépítésre!

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek