Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Kerti tó építés: hogyan kerülhető el a kudarc?

kerti tó építés, kerti tó építés árak

Szeretne Ön is kertjében természetes kerti tavat, de fél a kudarcoktól? Segítünk, hogy a saját tó örömet okozhasson, keressen minket a kivitelezésért!

Kirándulásaik, a természetben történő barangolás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy kertjükben saját természetes kerti tavat alakítsanak ki. A tó hozzájárul az igényes összképhez, emellett a környék élővilágára is kifejezetten pozitív hatást gyakorolhat. Nem ritka, hogy egyesek évekkel ezelőtt belefogtak már egyedül a kerti tó építésbe, azonban több kudarc érte őket a végeredményt illetően.

A természetes kerti tónál bizonyos dolgokra muszáj odafigyelni a kivitelezésnél. Most itt a lehetőség, hogy a legfontosabb tudnivalókról tájékozódjon, így a kerti tó építés árak megtérülhetnek, és nem érezheti azt később, hogy feleslegesen költött.

Árnyékos, félárnyékos helyett célszerű választani

Ha az ember jobban végiggondolja, a természetben sincs olyan, hogy a tavat erőteljes napsütés éri. Mindig van a környezetben olyan növény, ami árnyékot ad a tó felületének, így az nincs kitéve az erős sugaraknak. Ennek alapján nem lehet a tó helyét a véletlenre bízni, tanácsos árnyékos, félárnyékos területet választani.

A természetes kerti tó növényzete meglehetősen buja

Akik ragaszkodnak ehhez az irányhoz, fontos tudniuk azt is, hogy a természetes tavak növényzete igen sűrű. Erre azért van szükség, mert a tó így tudja megoldani az öntisztulást. Ennek alapján a növényeket különböző vízmélységekben érdemes elhelyezni. A buja növényzet az állatvilág számára is jót tesz.

Mindezek mellett célszerű még több halfajt is telepíteni a tóba, amelyek nagyon fogják élvezni a természetes közeget. A kerti tó építés területén több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Bátran kereshet minket a kivitelezésért, a minőségi végeredményt garantáljuk.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek