Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Fürdőtó építés vagy medence telepítés?

kerti tó építés

fürdőtó építés vagy a kerti medence telepítése éri meg jobban? Rendeljen természetes megjelenésű, élő növényekkel körbevett tavat tőlünk!

Ahol nagyobb szabad terület áll kihasználatlanul, ott felmerülhet az igény egy saját medencére vagy éppen kerti tóra. A meleg napokon jólesik egyet csobbanni vagy kerti összejöveteleket szervezni a barátoknak. A kérdés, hogy egy medence vagy egy fürdőtó építése legyen a cél. Mindenkinek megvannak a saját érvei és a saját elképzelései ahhoz, hogy melyiket szeretné.

Egy medence telepítése egyszerűbb és gyorsabb, a fürdőtó építése viszont a természet egy kis szeletét tudja megteremteni a kertben, megőrizve a természetes összhatást. Zöld természet kerül a zöldbe. A medence rövid idő alatt telepíthető, egy családi fürdőtó építésére számolni kell megközelítőleg egy hetet vagy többet. Egy medence és egy kerti tó is igényli a folyamatos törődést. El kell dönteni, hogy medence tisztításra vagy a növények ápolására szeretne időt és energiát szánni a tulajdonos. A tó és a medence is kiegészítőkkel működtethető a tisztaságának megőrzése érdekében. Ezekre és a karbantartásukra is költeni kell.

A fürdőtó építéssel egy egyedileg kialakított, a kerttel harmonikus egészet alkotó, színes és jól kihasználható új elem kerül a kertbe. Egy kisebb tavat nem kell sok berendezéssel kiegészíteni, a mérete miatt természetes módon fel tud melegedni a vize, tisztulását a telepített növények segítik. A fürdőtó építéssel egy olyan vízfelület készül, ami hosszú távon kihasználható, szerethető, akár alakítható is a későbbiekben. 

A fürdőtó építést kiváló színvonalon végezzük el azoknak az ügyfeleknek, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal. Szakmai hozzáértésünk, a tavak iránti szeretetünk és a gyakorlati tapasztalatunk a mesterséges tavak megtervezését és kiépítését profi szintre emeli. Keressen minket bizalommal, ha szeretné az ingatlanát értékesebbé, szebbé tenni egy fürdésre is alkalmas, mesterséges tóval! A személyre szabott ajánlatunkat hamarosan elküldjük Önnek.

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek