Blog

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók és érdekességek

Fürdőtó építés: lendítse fel szálláshelye forgalmát!

fürdőtó építése

A fürdőtó építését üdülő helyeknek is ajánljuk. A pihenni érkező vendégeket szeretné valamilyen újdonsággal meglepni? Tervezi, hogy még vonzóbbá, népszerűbbé teszi a helyet az utazók, turisták előtt? Ahelyett, hogy valami múlandóba ölne pénzt, fektessen be inkább egy maradandó úszótó építésébe!

A fürdőtó építésével a szálláshoz tartozó, saját tavat építtethet, ha nincsen a közelben semmilyen természetes víz vagy közvetlenül a szállás területén szeretne saját fürdőtóval rendelkezni. A tó kivitelezéséhez nem kérünk sok időt, a rendelkezésre álló hely és a megadott tervek alapján rövidesen elkészülünk és a tavat átadjuk. Jöhetnek a vendégek, csobbanhatnak a fürdőzők!

Rendeljen saját fürdőtavat, mire igazán elindul a szezon és biztosítson vendégeinek egy igazán látványos, új és örömteli programot! Gyerek táborok, kempingek, hotelek és panziók számára is jó befektetés az úszótó építése. A fürdőtó építésről szeretne minket kérdezni? Igényelje személyre szabott ajánlatunkat a cég weboldalán közzétett elérhetőségek egyikén!

Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek