Kerti tó építés

Tudjon meg többet a tavak szakértőitől

A kerti tó építés eredménye egy színpompás, élettel teli kert

kerti tó építés

A kerti tó építésnek köszönhetően a kerti izgalmassá, életteli telivé válhat, és nem csak a betelepített halak miatt. Nézzük, milyen élőlényekre számíthat! 

Nincs is pihentetőbb és megnyugtatóbb, mint a kerti tó partjára kiülni egy fárasztó nap után. Nézni, ahogy a halak úszkálnak, elmerengeni a csendben, csodálni a természet varázslatos világát és apránként felfedezni, hogy egy ilyen, viszonylag kicsi, mesterséges tó is mennyire gazdag élővilággal ajándékozza meg a kertet

Sokan csak akkor szembesülnek a kerti tó építés élőlényekre gyakorolt hatásával, amikor a kertjükben a legkülönfélébb állatok jelennek meg. Nézzük egy picit bővebben, mi mindenre lehet számítani

Gazdag rovarvilág 

A kerti tó körüli rengeteg búvóhely és virág szinte vonzza a rovarokat. A szerencsésebbek még molnárkákkal is találkozhatnak, akik érdekes táncukkal teszik izgalmassá a tó körül töltött perceket, de egyúttal a tó tisztaságáról is gondoskodnak. Különös öröm, ha a színpompás szitakötők is megtisztelnek a jelenlétükkel, ők ráadásként a szúnyogirtást is remekül elvégzik. 

És persze nem szabad megfeledkezni a pillangókról sem! A kerti tó körül szívesen repkednek virágról virágra a gyönyörű lepkék, miközben be is porozzák a növényeket. 

Puhatestűek és kétéltűek 

Ha néhány vízicsigát betelepít a tóba, azok gyorsan elszaporodnak és eltávolítják az elhalt növényi részeket, megeszik az algákat. Az algátlanításhoz érdemes tavi kagylókat is elhelyezni, ők meglepően nagy mennyiségű vizet szűrnek át egy nap alatt. A békák valószínűleg megjelennek majd maguktól is, és szívesen csapnak esténként kuruttyoló koncertet. 

Madarak

Egy szép, rendezett kert elképzelhetetlen madárcsicsergés nélkül. Szerencsére a kerti tónál szívesen isznak és kutatnak élelem után a kis énekesmadarak, akik aztán előszeretettel keresnek fészkelőhelyet a közelben. 

Fontos szem előtt tartani, hogy a kerti tó építéssel egy kis idilli életteret teremt a kertben, ezért időről időre a legkülönfélébb érdeklődők jelenhetnek meg. Ha szeretné élvezni a társaságukat, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megrendelni a kerti tó építést! 

Teendők a kerti tó építése után: téliesítés

kerti tó építés

Ha ránk bízza a kerti tó építését, egy igazi gyöngyszemmel gazdagodik a környezete, a tó téliesítése viszont az Ön feladata. Mutatjuk, hogyan csinálja!

A kerti tó egyedülálló hangulatot teremt egy karnyújtásnyira az otthonától, nem meglepő hát, ha úgy döntött, hogy szeretne egy saját tavat. Mi mindenben rendelkezésére állunk, hogy a tó olyan legyen, amilyennek megálmodta, azt viszont fontos tudnia, hogy a tóépítést követően is vannak feladatok, a karbantartásról Önnek kell gondoskodnia. A hűvösebb idő beköszöntésével aktuálissá válik a téliesítés, amihez az alábbiakban adunk néhány tanácsot.

  • Első lépésként ajánlott megtisztítani a tavat a lehullott falevelektől, ezek ugyanis remek tápanyag forrást jelentenek az egysejtűeknek és moszatoknak. Igaz ugyan, hogy ezek nem tudnak kárt okozni, viszont elcsúfítják a tavat, ezért érdemes eltávolítani a leveket, ezt egy tisztító hálóval tudja megtenni legegyszerűbben.
  • Következő feladatként gondoskodnia kell a növényekről. A fagytűrő típusok maradhatnak a vízben, de az elhalt leveleket el kell távolítani róluk, azokat a típusokat pedig, amik nem bírják a hideget, szintén meg kell szabadítani az elhalt levelektől, majd olyan helyre kell tenni, ahol megfelelő a hőmérséklet az átteleléshez. Meg kell akadályozni továbbá a rothadást, mivel a felszabaduló gázok árthatnak a halaknak. Ehhez el kell távolítani a vízből az elpusztult növényeket, illetve a tó fenekén lévő iszapot.
  • Különösen fontos teendő a halak felkészítése. Ha a tó legalább 1 méter mélységű, maradhatnak az élőhelyükön, a tó alján ugyanis sokkal melegebb van, mint a felszínén, ezért ott át tudnak telelni. Amíg a víz hőmérséklete 10 oC fölött van, foglalkozni kell az etetéssel, amikor pedig beköszöntenek a mínuszok, meg kell előzni a jégréteg kialakulását, mivel az akadályozza, hogy a halak oxigénhez jussanak. Erre a célra érdemes fűtőtesttel ellátott poliészter úszót alkalmazni.
  • Mivel a fagy a gépészeti eszközökben és a különféle, vízben elhelyezett kiegészítőkben is kárt tehet, ezekkel is ajánlott foglalkoznia egy kicsit. El kell távolítani a vízből minden eszközt, ami nem mélyen a felszín alatt van, a szivattyút, de még a szűrőket és UV lámpákat is célszerű kivenni télre.

Ha gondot fordít a téliesítésre, biztos lehet benne, hogy a tó meghálálja, és tavasszal újra gyönyörű látvánnyal ajándékozza meg. A témában felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, ha pedig még mindez csak álom, kérje ajánlatunkat kerti tó építésre, és segítünk megvalósítani!

Árajánlat kérés

Kerti tó építés? Velünk vágjon bele!

kerti tó építés

kerti tó építésben a határidőkre is ügyelünk, nem csak a tó külalakjára! Az új tavat elkészítjük a megrendelt időpontra Önnek!

Egy kerti tó hiányzik már csak a kertből ahhoz, hogy azt mondhassa, készen van az egész? A kert éke és központja lehet egy ízlésesen kialakított tavacska. A tó stílusa a megrendelő kívánsága alapján lehet többféle, de a többi jellemzőjéről is dönteni tud Az előzetes egyeztetés még csak a kezdet, ezt követi majd a tervezés fázisa. A kerti tó építéshez természetesen látnunk kell azt a telket, ahová majd a tavat meg fogjuk építeni. A zöld terület nagysága vagy  a fekvése is befolyásolja azokat a lehetőségeket, amik a tó megtervezését és kiépítését lehetővé teszik.

A kerti tó építéshez számos döntést meg kell tehát hozni. Mi azért vagyunk, hogy a megrendelőknek segítsünk mindenben dönteni és előremozdítsuk a tó kivitelezését. A tó kivitelezése akkor kezdődhet meg, ha az alapvető dolgokat tisztáztuk. Mekkora méretű legyen, milyen formában készüljön, hol legyen a végleges helye, milyen kiegészítőket kapjon. Ügyelni kell a talajvíz szintjére és figyelembe kell venni, hogy ne legyen túl közel a kertben lévő bokrokhoz, fákhoz se a tó. A lényege a látvány, így jól látható helyre kell tervezni. Egy kerti tó építésnél számos lehetőség közül tud választani a tó leendő tó tulajdonosa. Nem csupán azt tudja kiválasztani, hogy milyen legyen a tó, hanem azt is, hogy milyen díszek, milyen világítás kerüljön bele. Kérje szakmai tanácsunkat a tó megépítésének minden részletére kiterjedően, örömmel segítünk!

Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal, illetve a csapatunkkal a kerti tó építés megrendeléséhez! Amennyiben szeretne minél előbb új tavat a telkére, fontos Önnek, hogy a megbeszélt dátummal ne csússzon a kivitelező cég, akkor válasszon minket erre a munkára! A kerti tavak kivitelezésében profik vagyunk, ennek köszönhetően az ügyfeleket is komolyan vesszük. A honlapunkon közzétettük az elérhetőségeinket, ezeken kérje az Ön számára megtervezett, egyedi árajánlatunkat kerti tó építéshez!

Árajánlat kérés

Kerti tó építés, profikkal, korrekt áron!

kerti tó építés

Kerti tó építés profi, valódi hozzáértő szakemberekkel, korrekt áron. Ne vágjon neki egyedül a kivitelezésnek, mert ez jóval többe is kerülhet!

Sokaknak van hiányérzetük a kertjükkel kapcsolatban. Úgy gondolják, hogy ezt például egy kerti tó építésével könnyedén tudnák orvosolni. Egyesek kellő tapasztalat, gyakorlat nélkül nekilátnak a kivitelezésnek, ugyanis nem igazán elégedettek a kerti tó építés árakkal, és inkább megspórolnák a munkadíjat. Az igazság az, hogy ebben a formában az ember sokkal nagyobb és költségesebb kockázatot vállal. A szakszerűtlen kivitelezés helyreállítása rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel, így az egyén hiába szeretne spórolni, végül sokkal többet kell fizetnie azért, hogy saját kerti tava lehessen. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni, bízza ránk bátran a munkálatokat!

Csapatunk az évek során nagyon sok kerti tó építésben vett részt, ennek alapján rengeteg tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen. Tudjuk, hogy mikre kell odafigyelni ahhoz, hogy az elkészült kerti tó minél több örömöt okozhasson a tulajdonosának. Bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, garantáljuk, hogy a végeredmény százszázalékban le fogja nyűgözni. Mivel tisztában vagyunk azzal is, hogy sokaknak lényegesek a kerti tó építés árak, igyekszünk olyan díjakat kialakítani, amelyek által a profi, szakszerű kivitelezés széles körben elérhetővé válik. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy pótolja azokat a hiányosságokat, amelyek a kertjével kapcsolatban felmerülhetnek.

Keressen minket a kerti tó építéshez, és nem kell költenie utólag a javításra! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, ezen kívül pedig számos korábbi munkánkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy valóban kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árajánlat kérés

Kerti tó építés tavaszi tervekhez!

kerti tó építés

A kerti tó építést rendelje meg már most, tavasszal! Egy tavacska a zöldben, üdítő látvány több évszakon át!

A tavasz ideális időszak arra, hogy a kertet rendbe tegyük, elvégezzük a tervezett átalakításokat. Ha szeretné megtörni a növények összefüggő látványát valamilyen új, kerti kiegészítővel, akkor javasoljuk, hogy egy dísztavat építtessen! Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a kerti tó építéshez gyakorlott, a feladataikat precízen kivitelező szakembereket szeretne megbízni!

kerti tó építés minden lépéséhez rendelkezünk megfelelően felkészült kollégákkal, javaslatot tudunk tenni a tó tervezés alapanyagaira, kiegészítőire és a tó külső jegyeire is. Mekkora méretben készüljön a tó, milyen formát kapjon, milyen növényekkel ültessék be stb. Az új kerti tó üde színfoltja lesz a zöldnek, aminek a megszokott hangulatát a megfelelő kiegészítőkkel meg lehet törni. A vízcsobogás és a víz látványa a vízi növényekkel különleges kerti környezetet tudnak teremteni, ha szeretne a régin változtatni! Ebben tudunk segíteni Önnek is, ahogyan már annyi ügyfélnek is segítettünk! A kerti tó építés  részleteiről tudnivalóiról tájékozódjon a kollégáinktól!

kerti tó építés  és tervezés is egyszerűen zajlik profi kezekben. A megrendelővel közösen együttműködve alakítjuk ki a tónak a végleges külsejét. A helyszínt meg kell ismernünk ahhoz, hogy a kerti tó tervezésébe és megépítésébe bele tudjunk kezdeni. Annak fényében, hogy milyen vízi növények és állatok telepítése zajlik majd, illetve milyen méretű, stílusú lesz a tó, kell kijelölni a végleges helyét.

A kerti tavak képviselhetnek kifinomult japán stílust vagy készülhetnek életörömöt sugárzó mediterrán jegyekkel is. A tavakat úgy kivitelezzük, hogy azok harmóniában legyenek a környezetükkel és ne csak önmagukban álljanak, dekoratív kiegészítőként.

A tavaszi kert tervezésben az új dísztó egy olyan pont, amihez szakembereket kell felkérni. A kerti tó építésről és a kerti tó építés árakról is tájékoztatjuk az elérhetőségeinken az érdeklődőket!

Árajánlat kérés

Kerti tó építésbe vágna bele tavasszal?

kerti tó építés

Kerti tó építés valódi hozzáértőkkel. Ha tavasszal rendbe rakatná a kertjét, ránk maximálisan számíthat, keressen bennünket bátran a kivitelezésért!

Sokan vágynak saját kerti tóra. A kisebb, nagyobb tavak nagyon feldobják a környezet látványát, fontos szerepet töltenek be az igényes összkép megteremtésében. Egyesek úgy döntenek, hogy idén valóra váltják az álmukat, és a kertrendezés keretein belül megépítik a kerti tavukat. Egyedül, tapasztalat nélkül ez óriási kockázatokkal jár! Például megfelelő anyagismeret hiányában az ember könnyen választhat olyan termékeket a munkálatokhoz, amik később csak költségesebbé tehetik a tó fenntartását. Szakszerű kivitelezés nélkül további problémák is felmerülhetnek. Amennyiben Ön megakadályozná a kellemetlenségeket, és szeretne sokáig gond nélkül gyönyörködni a környezetben, forduljon hozzánk bizalommal a kerti tó építésért!

Csapatunk a kerti tó építésben élen jár. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen. Fő célunk, hogy az ügyfelek igényes munkánkon keresztül megtapasztalhassák a kerti tavak előnyeit. Bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, a végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. Tudjuk, hogy melyek azok az alapanyagok, amelyek időtálló megoldást kínálnak az embereknek. A kerti tó építéskor a legapróbb részletekre is odafigyelünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megkezdeni a kerti tó építést. A kivitelezést alapos tervezés előzi meg azért, hogy valóban színvonalas legyen a végeredmény. 

kerti tó építésért megéri bennünket felkeresni, varázsoljuk újjá együtt a környezetét tavasszal, bízza ránk bátran a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és referenciafotókat is láthat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árajánlat kérés

Kerti tó építés a harmonikus környezethez

kerti tó építés

A kerti tó építést gyógyító környezet létrehozásához is javasoljuk! A gyógyuláshoz a természetből érkező energia a legjobb forrás!

A zöldellő fák, virágzó bokrok látványa, a csobogó víz hangja mind nyugtatólag képes hatni és segíti a pihenést. A kerti tó építés egy kisebb méretű zöld területen is kivitelezhető. A kis kert, park is sokkal látványosabb, hangulatosabb lesz és az egyhangú zöldet nagyon szépen tudja taglalni egy vízi növényekkel, színes halakkal benépesített kerti tavacska. Egy-két paddal, hangulatvilágítással tökéletes helyszín válik a tavacskából a relaxáláshoz. A vendégek kedvenc helye lesz!

Szanatóriumok, kórházak vagy spa központok számára is érdemes elgondolkodni tehát a kerti tó építésen, ha szeretnének a vendégeiknek, pácienseiknek valami különlegeset nyújtani szabadtéri programok között is! A részleteket bízza ránk! Döntse el, hogy mekkora és milyen fajta tavat szeretne, mi pedig megépítjük Önnek! A személyre szabott árajánlatot a kerti tó építésre igényelje a kollégáinktól!

Árajánlat kérés

Kerti tó építés: tegye hangulatossá a kertet!

kerti tó építés

kerti tó építéssel igazán igényes, hangulatos környezetet varázsolhat otthona közvetlen közelébe. Bízza profikra a kivitelezést!

Sokan szeretnék a maximumot kihozni a kertjükből, ezért szinte bármilyen megoldásra nyitottak ezzel kapcsolatban. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a kerti tó építést!

A kerti tavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az igényes, szép környezet megteremtésében. Kivitelezésükkel igazán stílusos, hangulatos környezetet alakíthat ki, ahol jól esik pihenni, kikapcsolódni. A kerti tó építés keretein belül minőségi munkát végzünk. Bármilyen elképzeléshez tudunk igazodni, a végeredmény garantáljuk, hogy színvonalas, és szemet gyönyörködtető lesz.

Legyen Önnek is különleges, szép kertje, vegye igénybe mihamarabb a szolgáltatásunkat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Árajánlat kérés

Kerti tó építés: ne vágjon neki egyedül a feladatnak!

kerti tó építés

Kerti tó építés, profi szakemberekkel, minőségi alapanyagok felhasználásával, rövid határidővel, ne bízza a véletlenre a kivitelezést!

Sokan szeretnének tavat építtetni a kertjükbe, ugyanis így egyedülálló, látványos összképet lehet létrehozni. Egyesek nem riadnak attól vissza, hogy egyedül vágjanak neki a munkálatoknak, azonban kellő tapasztalat, gyakorlat és megfelelő alapanyagok nélkül igencsak kockázatos ezzel foglalkozni. Így sokkal nagyobb eséllyel merülnek fel olyan hibák, amiket utólag csak költséges és hosszadalmas javítások árán lehet orvosolni. Amennyiben Ön elkerülné ezt, bízza ránk a kerti tó építést!

A munkálatok terén kellő tudással, rutinnal rendelkezünk. Minőségi, megbízható alapanyagokat, professzionális eszközöket használunk fel a kivitelezéshez, így a végeredmény időtálló és színvonalas. A kerti tó építési áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű kivitelezésért.

Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Árajánlat kérés

Kerti tó építéssel élettel teli lesz a környék!

kerti tó építés

Kerti tó építés megbízható cégtől, kedvező áron, a Megrendelő elképzelései szerint. Keressen minket bizalommal és kérje egyedi árajánlatunkat! 

Napjainkban sokan igyekeznek vigyázni az élővilágra, és például úgy alakítják ki a kertjüket, hogy az madárbarát legyen. Annak azonban, aki azt szeretné, hogy az otthona környéke igazán gazdag élővilággal büszkélkedhessen, érdemes a kerti tó építés mellett döntenie. 

kerti tó építés nem csak abból a szempontból előnyös, hogy kellemes környezetet biztosít majd egy nyugodt otthoni délutánhoz, hanem azért is, mert sokkal élettel telibbé varázsolja a környéket. A tóhoz szívesen leszállnak a madarak inni, fürdeni, de gyakori, hogy béka is megtelepszik a környékén és rengeteg szúnyogtól szabadít meg minket. Érdemes csendben leülni és figyelni, már egy kis kerti tó is szinte vonzza az élőlényeket. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és nálunk a kerti tó építés ára megfizethető, így nem kell sokat költenie, ha ilyen módon szeretné gazdagítani kertje élővilágát. Keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! 

Árajánlat kérés

Kerti tó építés a dekoratív zöld területekért

kerti tó építés

kerti tó építésnek köszönhetően az ügyfeleit, vendégeit is le tudja nyűgözni az igényes zöld környezettel! A dísztavakat ajánljuk a cégek, a vendéglátás szereplői számára is!

A zöld terület bármilyen ingatlan környezetét üdébbé, egyedibbé tudja tenni. A zöld terület nemcsak egy gondozott kert, parkos övezet lehet. A növények között megbújó kis kerti tó különleges hangulattal ruházza fel bármelyik zöld területet.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a kerti tó építésben lát fantáziát és szeretne ilyen szolgáltatást rendelni! A tó mérete és kialakítása befolyásolja a kerti tó építés árát, amit egy felmérés és egy árajánlat keretein belül pontosítunk az ügyfeleinknek.

A dísztavakról elmondható, hogy a kerti tavak közül talán a legtöbb lehetőséggel rendelkező tó típusok. Egy dísztó kisebb méretben is lehet valóságos kis ékszere a kertnek, a parknak. A kerti tó építés folyamatában szökőkút elhelyezése, növények, dekoratív elemek, világítás telepítése is belefér. A zöld terület fő fókuszpontjának javasoljuk, hiszen nem lehet elmenni mellette szó nélkül!

Árajánlat kérés

Kerti tó építés - miért bízza szakemberre?

kerti tó építés

A kerti tó építése minden esetben szakembert igénylő feladat, hiszen összetett folyamatról van szó és rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Sokan gondolák úgy, hogy a kerti tó építéshez csupán egy medret kell ásni, majd feltölteni vízzel, azonban ennél lényegesen több a feladat, ha tartós és hosszú távon is szép tavat szeretnénk.

kerti tó építését lépésről lépésre meg kell tervezni. Elsőként az ideális helyszín kijelölésére van szükség, majd következik a terep előkészítése és az ásás. A kész tómedret vízhatlanná kell tenni, be kell építeni a szükséges szerelvényeket és csak ezután következhet a feltöltés. Ha van rá lehetőség, akkor érdemes vízi játékot vagy szökőkutat is beépíttetni, de nagyon látványos még a sötétben történő megvilágítás is. Utolsó simításként következhet a növények és az állatok betelepítése. Cégünk kedvező kerti tó építés árakon dolgozik, így biztos lehet benne, hogy megéri ránk bízni a feladatot. 

Amennyiben profi csapatot keres kerti tó építéséhez, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt szakembereink mindenben szívesen állnak rendelkezésére! 

Árajánlat kérés

Kerti tó építés: spóroljon időt, energiát szakemberekkel!

kerti tó építés

A kerti tavak mindenképp pluszt adnak hozzá a környezet látványához, nem csoda, hogy egyre többen kapnak kedvet a tó kivitelezéshez. Ahhoz, hogy az emberek tartós és szép végeredményt kapjanak, kellő időt, energiát kell rászánni a munkálatokra, azonban erre nem mindenkinek van kapacitása. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, bízza inkább ránk a kerti tó építést!

Velünk jelentős energiát takaríthat meg a kerti tó építés során, hiszen nem Önnek kell foglalkoznia a munkálatokkal. Ez esetben elkerülheti az időhiány miatt felmerülő kapkodást, így egyúttal a kivitelezéssel kapcsolatos hibákat is megakadályozhatja. A legjobb alapanyagokat használjuk fel a kerti tó építéshez. Megfelelő tapasztalatunk, gyakorlatunk van a kivitelezés terén, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Weboldalunkon korábbi referenciáinkat is meg tudja tekinteni, így előzetesen is meggyőződhet arról, hogy minőségi munkát végzünk. Szolgáltatásunkat kedvező áron kínáljuk a megrendelőknek, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a tóépítéshez. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Árajánlat kérés

Bizza ránk a kerti tó építését!

Önnek nincs más dolga, csak gyönyörködni az elkészült tavakban!
Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek