Bemutatkozás

Tudjon meg többet a tavak szakértőiről

Kiemelkedő szolgáltatások

Cégünk több éves tapasztalattal és magas fokú minőségi szolgáltatással áll a megrendelők szolgálatára.

Cégtörténet

Cégünk célja visszavarázsolni egy cseppnyi természetet ebbe a stresszel teli, rohanó világba. A természet az egyik legnagyobb alkotó, amelyből az emberek igyekeznek minél többet birtokolni.
Megalapítása óta, sikerült a családi vállalkozásból egy sikeres kisvállalkozássá válnunk. A sikereinkhez nagy részben hozzájárultak Vevőink Hazánkból és Európa több országából, akik kitűntettek minket bizalmukkal.

Célkitűzésünk

Ha önnek elege van a civilizáció őrült kapkodó világából, és szeretne a természet adta nyugalomból egy szeletet, tegye ezt meg saját kertjében.
Egy természetes tófürdő segítségével ez könnyen elérhető.
A víz csobogása, az élővilág színes kavalkádja, a madarak csicsergése, óriási nyugtató hatással van a fáradt idegrendszerre.
A látvány lenyűgöző, anélkül, hogy órákat utazna, csak kilép a kertbe, és máris egy tó partján találja magát, amiben nyugodtan fürödhet gyermekeivel.

Alapanyagok

Az tó építés területén szerzett több tízéves szakmai tapasztalat kiváló alapot ad jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget, még magasabb biztonságú és még kedvezőbb árú tavakat szeretnénk előállítani. Ezen törekvésünket legfőképpen kiváló Munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Eredményeink

Partnereink bízhatnak szolgáltatásaink magas minőségében.

Ügyfeleink az egyik leginnovatívabb, a piac vezető és meghatározó cégnek tartanak bennünket az ágazatban.

Az alkalmazottaink hasznot kovácsolhatnak a vonzó és hosszú távra biztosított foglalkoztatásból.

Minden dolgozónk minden szinten fontos számunkra. Bevonásuk a döntések hozatalába lehetővé teszi képességük kihasználását.
A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony működését.

Kert fejlesztés
80%
Táj tervezés
90%
Kerti és fürdő tavak tervezése
100%
Egyéb kerti munkák
80%
  • Teljesített megbízás
  • Elégedett ügyfél
  • Megépített fürdőtó
  • Küldött ajánlat

Bizza ránk a kerti munkát

Önnek nincs más dolga, csak gyönyörködni az elkészült tavakban!

Elégedett ügyfeleink

Néhány elégedett ügyfelünk beszámolója az elkészült kertitavaikról

Több konkurens kivitelező cég ajánlatait hasonlítottuk össze, a Donafer Bt. vállalta a legkedvezőbb áron és a legmagasabb minőségben kertitavunk kivitelezését és gondozását. Bátran merem ajánlani bárkinek ha tóépítésről van szó!

Lénárt Attila

Dorog

Maximálisan elégedettek voltunk a munkával, az előző cég silány munkát végzett, a tófólia rendszeresen kilyukadt, eresztett. A Donafer Bt. helyre hozta a károkat és azóta is remekül tudjuk használni fűrdőtavunkat.

Mészáros Teréz

Esztergom

Megbíztam Ferencéket egy nagyméretű kertitó kivitelezésével, gyönyörű lett a végeredmény, elégedettek vagyunk. A munka végeztével mindent helyre állítottak és kitakarítottak maguk után.

Fehér Szabolcs

Dorog

Ügyintézésükkel elégedett vagyok. Külön kiemelném a tó tervezés során szakértőjük gyors szakszerű lelkiismeretes korrekt munkáját! Ez a tevékenységük, messze kiemelkedik az összes kertépítő közül. A legjobbnak tartom! Munkájukat, megköszönöm!

Kovács Albert

Tát
Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes
Telefon:+36 30 / 2318 898
E-mail:donafer02@gmail.com
Elérhetõségek