Szolgáltatások

Dísztó, fürdő tó, tüzivíztározók tervezése és kivitelezése

Kiemelkedő szolgáltatások

Cégünk több éves tapasztalattal és magas fokú minőségi szolgáltatással áll a megrendelők szolgálatára.

Cégünk célja visszavarázsolni egy cseppnyi természetet ebbe a stresszel teli, rohanó világba. A természet az egyik legnagyobb alkotó, amelyből az emberek igyekeznek minél többet birtokolni. A víz, mint éltető őselem természetesebbé teszi a kertet. A dísztavak és fürdőtavak által kertjébe varázsolhatjuk a természet adta nyugalmat. A dísztavak csodálatos hangulata, a növényzet és állatvilág látványa tökéletes kikapcsolódást kínál. Nem kell több órát utazni ahhoz, hogy a természetben érezze magát. A kis szökőkutak, vízesések csobogása; a szitakötő zümmögő szárnycsapkodása; a gyönyörű díszhalak és növényzet látványa tárulhat elénk nap, mint nap ahányszor csak kilépünk a kertünkbe. A természet csak egy lépésre lesz otthonunkból.
A fürdőtavak vegyszer nélküli üde vize pedig tökéletes felfrissülést jelent a család összes tagjának a forró nyári napokon, anélkül, hogy bármilyen irritációt okozna.

A tavak öntisztulóak, ezért vegyszeres kezelést nem igényelnek. A növények minimális gondozást igényelnek, így több idő jut az élvezetre, mint a karbantartásra. Évenkénti egyszeri „nagy tavaszi” kitakarítását ajánlunk, melyet természetesen cégünk is vállal.

Fürdő tó

Továbbá vállaljuk stégek, hidak, illetve vízi csúszdák készítését is.

A tó friss illata és szépsége, a tavirózsák és különböző vízinövények látványa, a víz természetes tisztasága, magával ragadó, semmihez nem hasonlítható érzés. A fürdőtó egyesíti a dísztó szépségét a medence előnyeivel. A dísztavak vegyszermentes selymes vize semmilyen irritációt és allergiát nem vált ki. A fürdőtó nemcsak szép, de egészséges is. A fürdés élménye a természetesen tiszta fürdővízben sokkal kellemesebb, mint egy vegyszerekkel tisztántartott medence vízében. Egy ilyen természetes környezet relaxáló hatása az embert teljesen feltölti életenergiával.

A fürdőtavakhoz igény szerint rendelhető patak, vízesés, szökőkút. Ezek nagysága és elhelyezkedése nagyban függ a terepviszonyoktól.

Fürdőtó estében a minimális méret 70 m2.

Cégünk csak minőségi kaucsuk szigetelővel dolgozik, mely UV és gyökérálló. A faszerkezet borovi fenyőből készül.
Az ajánlatok mindig személyre szabottak, mivel minden tó egyedi igény szerint épül.
A vízfelület növekedésével az ár növekedése nem arányos. Minél nagyobb a tó, annál kedvezőbb a m2-ár. Kivitelezési idő kb: 10-15 nap.

Fürdőtavakról további képeket láthat a referenciák menüpont alatt.

Dísztó

Egy dísztó a természet közelségét, látványát és semmivel össze nem hasonlítható hangulatát varázsolja kertjébe.

Egy dísztó a természet közelségét, látványát és semmivel össze nem hasonlítható hangulatát varázsolja kertjébe. A dísztavak buja növényzetet és állatvilága tárul elénk a saját kertünkben. Egy ilyen dísztó a kert szerves részévé válik.
Az ökoszisztéma fenntartás érdekében egy 100 m2 nagyságú tóba körülbelül 400 növény ültetése szükséges. A növények ültetéséhez szervetlen anyagokat használunk. A dísztavakba ízlés szerint választhatóak a meseszép aranyhalak és koi pontyok. Ezek a dísztavak mindössze annyi gondozást igényelnek, mit egy fűnyírás.

A dísztavakhoz igény szerint rendelhető patak, vízesés, szökőkút. Ezek nagysága és elhelyezkedése nagyban függ a terepviszonyoktól.

Továbbá vállaljuk stégek, illetve hidak készítését is.

Dísztó esetében a minimális méret 10 m2.
Cégünk csak minőségi kaucsuk szigetelővel dolgozik, mely UV és gyökérálló.
Az ajánlatok mindig személyre szabottak, mivel minden tó egyedi igény szerint épül.
A vízfelület növekedésével az ár növekedése nem arányos. Minél nagyobb a tó, annál kedvezőbb a m2-ár. Kivitelezési idő kb: 10-15 nap.

Dísztavainkról további képeket láthat a referenciák menüpont alatt.

Bizza ránk a kerti munkát

Önnek nincs más dolga, csak gyönyörködni az elkészült tavakban!

Tüzivíztározó

Telephely engedélyeztetése során gyakran előírják a tüzivíztározó építését. Cégünk vállalja a tározók szigetelését, igény szerinti kivitelezését.
TÜZIVÍZ ÉS OLTÓVÍZ TÁROZÓKRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATOK. OTSZ 9/2008.

1. Oltóvíz tározók
2. Az oltóvíz biztosítására - ha az más módon nem oldható meg - önálló víztárolót (medencét, tartályt) kell létesíteni.
3. A víztároló befogadó képessége nem lehet kisebb 30 m3-nél, alsó szintje pedig legfeljebb 7 m-rel lehet mélyebben a talajszintnél.
4. A víztároló kivételi helyét tűzoltó gépjárművel meg- közelíthetően kell kialakítani.
5. A víztároló és a védeni kívánt építmény, szabadterület közötti távolság nem haladhatja meg a 200 métert. A távolságot a megközelítési útvonalon kell mérni.
6. Oltóvízként figyelembe vehető- a hűtőtorony vízmedencéjének vagy az egyéb, technológiai víznek - a tűzoltásra való felhasználás miatt - a technológiai berendezésben veszélyt nem előidéző,- a település közüzemi vízműve víztárolójának tűzoltási célra biztosított vízmennyisége is.
7. A tűzoltási célra figyelembe vehető 100 m3 alatti önálló víztárolót legalább egy, az ennél nagyobbakat pedig minden megkezdett 100 m3 térfogat után egy-egy szívócsővezetékkel kell ellátni.
8. A szívóvezeték belsőátmérője legalább, NA 100 legyen, alsó végződését szűrővel, felső vízszintes irányú végződését pedig szabványos A jelű (NA 100) csonk kapoccsal és kupak kapoccsal kell ellátni.
9. A szívócsővezetékeket egymástól legalább 5 m távolságra kell elhelyezni.
10. Oltóvízként számításba vehetők azok a nem időszakos természetes felszíni vizek (folyók, patakok, tavak, stb.) is, amelyek a védendő építménytől 200 méternél nincsenek nagyobb távolságra. A távolságot a megközelítési útvonalon kell mérni.
11. A vízszerzési helyet úgy kell kiépíteni, hogy az tűzoltó gépjárművel mindenkor megközelíthető és az oltóvíz - a vízállástól függetlenül - mindig akadálytalanul kiemelhető legyen.
12. Az oltóvizet szolgáltató berendezések, valamint tartozékaik és szerelvényeik üzemképességéről, karbantartásáról, továbbá fagy elleni védelméről a fenntartónak kell gondoskodnia.
13. A tűzoltó vízforrásokat, valamint azok szerelvényeit és tartozékait a vonatkozó jogszabályok szerint kell felülvizsgálni, és karbantartani.
14. A tűzoltó vízforrásokat a vonatkozó jogszabálynak megfelelő jelzőtáblával kell ellátni.
Kövessen minket most és 5% kedvezményben részesítjük!
Visszavonásig érvényes